Se video fra den store hattekastningsdag

Skrevet af Julian Nielsen, videoproduktion • Mathias Keller, videoproduktion • Jørn Albertus, tekst - Foto: Julian Nielsen - 17. november 2015 - 8:284 kommentarer
Klik på billedet for at se videoen. Baggrundsmusikken er "Every breath you take" af The Police, spillet af The Party Band ved dimittendreceptionen.

Når cand.merc.’erne dimitterer får den ikke for lidt. Forleden var der blandt andet tambourmusik og tale af prins Joachim, da årets færdiguddannede  fra Cand.merc.-studiet fejrede deres fine uddannelse fra CBS.

Optræden ved stand-up-komikeren Omar Marzouk, sang ved CBS International Choir og musik ved såvel Søværnets Tamburkorps som The Party Band. Det var det kulturelle overflødighedshorn, 1500 af årets dimittender og deres pårørende kunne opleve i lørdags i Øksnehallen.

Der var også taler ved prins Joachim , studieleder Henrik Sornn-Friese, uddannelsesdekan Jan Molin, en studenterrepræsentant og endelig ved hovedtaleren Henrik Poulsen, der er administrerende direktør hos Dong og naturligvis selv har en cand.merc.-uddannelse i baggagen.

Et af de hædervundne ritualer ved sådan en fest er det, man på engelsk kalder Turning of the Tassel , hvor man drejer på hattene og kaster med dem. Se i videoen ovenfor, hvordan det går for sig.

Kommentarer

Hej CBS Observer

Af ren nysgerrighed, kan I så fortælle os, hvorfor det ikke er alle kandidatuddannelser, der er inviteret på denne dag? Eksempelvis cand.merc.kom.

Ser frem til svaret :)

Bedste hilsener

Hvad synes du?

Hej CBS Observer

Kan I svare på, hvorfor det ikke er alle kandidatlinjer, der bliver inviteret med på denne dag? Eksempelvis cand.merc.kom?

Ser frem til jeres svar :)

Hvad synes du?

Det er studienævnet på cand.merc., der har valgt at have en festlighed en gang om året, hvor eksamensbeviser overrækkes.

Studienævnet for Cand.merc.(kom.)-uddannelsen kan vælge at gøre det samme, men det har det ikke gjort.

Mvh. Jørn, webredaktør

Hvad synes du?

Det er mig selv næste år, men var der ikke noget her, der kunnes spares væk - i stedet for undervisningstimer!?

Hvad synes du?