Skoleårets første smagning handler om gode glas

Skrevet af Philip Rugh Høy Hansen, philip@cbswine.dk - 24. august 2015 - 15:250 kommentarer
Forskellige druer opfører sig forskellige i glas af forskellig form og størrelse. Et udvalg af glas fra den østrigske virksomhed Riedel, hvis glas bliver brugt ved smagningen.

10. september holder CBS Wine en særlig smagning. Den kommer nemlig til at handle om, hvordan forskellige typer vinglas også har effekt på smagsoplevelsen.

En vin ændrer sig markant afhængigt af hvilket glas det bliver serveret i. Netop det fænomen får man mulighed for at opleve ved en glassmagning.

Forskellige druer opfører sig forskellige i glas af forskellig form og størrelse. Det har glasproducenten Riedel forsket i i mange år, og det er frugten af den forskning, man vil kunne opleve ved denne smagning.

Kun 100 kroner

En Riedel glassmagning koster normalt op til 400 kroner pr. person. CBS Wine har fået har fået en særlig invitation til at komme til smagningen, som vil holder i i samarbejde med HJ Hansen og Kokkens Vinhus til den ekstraordinært lave pris af 100 kroner.  CBS Wine

Vi får besøg af en eksportmanager fra virksomheden. Det vil her være muligt at opleve den store forskel der er på en vin forskellige typer glas.

Smagningen finder sted den 10. september kl. 15-17 hos HJ Hansen Vin on Østbanegade 3, 2100 København Ø. Smagningen bliver en glimrende mulighed for både at smage noget interessant vin samtidig med at man får lov at smage den op i forskellige glas.

Billetter kan købes på Billetto.

Følg CBS Wine på Facebook for mere info om smagninger i nær fremtid.