Skrivekonkurrence for dig som ny studerende

Skrevet af Bjørn Hyldkrog, ansvarshavende redaktør (DJ) - 29. august 2014 - 14:320 kommentarer
Det er sådan en, der er på spil, i konkurrencen om at producere det bedste indlæg til CBS OBSERVER.

Er du ny (bachelor)studerende på CBS? Kan du skrive? CBS OBSERVER sætter en iPad Mini på højkant for den bedste artikel, det bedste blogindlæg eller det bedste debatindlæg. Konkurrencen kører fra 1. til 30. september.

En iPad Mini for det bedste skriv

Velkommen til CBS. Kan du – allerede nu – skrive noget CBS-relevant? Det vil vi gerne sætte på en prøve.

CBS OBSERVER byder de skrivelystne op til dans og sætter en iPad Mini på højkant til det bedste skriv – en artikel, et blog-indlæg, et debatindlæg eller lignende – som vi modtager inden den 30. september.

De indlæg, der er gode nok, vil blive redigeret på plads og publiceret på sitet.

Det bedste bliver præmieret med en iPad Mini.

Redaktøren bestemmer, hvilke indlæg der er gode nok til offentliggørelse – CBS OBSERVER’s samlede redaktion udvælger vinderen.

Husk – det skal være CBS-relevant!

Konkurrencen er kun for nye studerende på CBS – primært for nye bachelorstuderende, men nye kandidatstuderende fra andre universiteter eller fra udlandet kan også være med.

Det sikrer vi ved, at bidrag til konkurrencen skal indsendes fra den email-adresse, I lige har fået fra CBS – med andre ord en xxxx14xx@student.cbs.dk mailadresse. Bemærk tallet ’14’ – så ved vi, at du er ny.

Det kan være en artikel, et debatindlæg, en kommentar eller kronik, eller det kan være et blog-indlæg eller et lille essay. Det skal bare være direkte CBS-relevant.

Det SKAL det! Dit skriv kan være lige til en Pulitzer, men er det ikke DIREKTE CBS-relevant, bliver det ikke engang publiceret.

Ellers er der frit slaw.

Omfang, illustration og alle de andre krav

Indlægget skal være mellem 3.000 og 5.000 anslag (inklusive mellemrum) – lidt mere eller mindre ser vi ikke så strengt på.

Der skal være en overskrift, en kort synopse/indledning og selvfølgelig tekst – og det skal have nogenlunde samme balance og omfang som alt det andet stof i CBS OBSERVER. Hvis ikke, så redigerer vi selv den slags på plads. Men det trækker selvfølgelig fra ikke selv at have lavet det.

Indlægget skal have en illustration – hvis det er en artikel, så vedhæft et billede af, hvad artiklen handler om. Hvis det er en opinion af den ene eller anden slags, skal der være et billede af forfatteren selv… taget på CBS.

NB: ’Frimærker’ kopieret fra Facebook holder bare ikke – som minimum et skarpt billede taget med mobiltelefon.

Du må IKKE være anonym. Der skal stå navn og studieretning på forfatteren – og vi skal også have navnet på fotografen, hvis det ikke er forfatteren selv.

Indlæg i konkurrencen skal sendes til red.observer@cbs.dk, så vi har det tidligst mandag den 1. og senest tirsdag den 30. september.

Redigering, publicering og præmiering

Egnede skriv vil blive redigeret, så de passer til CBS OBSERVER’s formater og offentliggjort løbende, efterhånden som redaktionen modtager dem.

Vinderen vil blive kontaktet af redaktionen i begyndelsen af oktober og få sin præmie – og det skriver vi selvfølgelig også en lille artikel om.

Fik I det hele? Værs’go og skriv!