Smag 150 vine for 50 kroner

Skrevet af Philip Rugh Høy Hansen, philip@cbswine.dk - Foto: CBS Photography - 6. maj 2015 - 12:230 kommentarer
Det ser indbydende ud. Billedet er fra seneste års smagning hos Erik Sørensen.

Igen i år har CBS Wine fået lov til at arrangere en tur til Erik Sørensen Vin’s vinfestival til uhørt lav pris. Det er nu 5. år i træk CBS Wine skal afsted, og hver eneste gang har det været en stor succes, med mulighed for at smage vine fra hele verden.

Skoleårets sidste vinsmagning står for døren, og det bliver traditionen tro hos Erik Sørensen Vin i Kokkedal. Lørdag d. 9. maj kl 14.00 kører en bus afsted fra Solbjerg Plads med 50 fra CBS Wine.

Selve opbygningen på smagningen er ret simpel: Man får et glas i hånden, og så går man fra stand til stand og smager sig igennem forskellige vine. Ved de forskellige stande vil flere af producenterne af vinene være at finde til en hyggelig snak om vin og vejr. Den mere kræsne kan gå i ”kult-baren”, hvor der vil være mulighed for at købe super eksklusive vine på glas.

Eventansvarlig Nikolaj Grindsted fortæller om smagningen:

- Erik Sørensens vinfestival er en kanon mulighed for at smage en hel masse forskellige vine fra hele verden. Man kan således både få smagt nogle nye ting, men også noget af det, man godt ved, at man selv kan lide. Det der gør den her smagning helt særlig er, at man oveni købet kan møde producenterne bag mange af vinene. Det er nogle vanvittigt passionerede mennesker, som elsker deres egne vine, og viser det.

Tidsplanen ser således ud:

13.45 – Alle mødes på Solbjerg Plads foran biblioteket
14.00 – Bussen kører mod Kokkedal
14.45 – Ankomst ved Erik Sørensen Vin, Fredensborg Kongevej 57, 2980 Kokkedal
15.00-17.00 – Forsøg at komme igennem alle 150+ vine
17.00 – Bussen kører tilbage mod CBS
18.00 – Ankomst på Solbjerg Plads

Der vil være repræsentanter fra CBS Wine med til smagningen, som hellere end gerne guider rundt i, hvad man i hvert fald skal nå at smage.

Billetterne er i salg, og kan købes her. Det forventes, at der bliver hurtigt udsolgt, så skynd dig at købe billetter.