Specialesalonen søger kandidater til årets folkemøde

Skrevet af Jannick Friis Christensen - Foto: Kristoffer Nyegaard & Co. - 8. april 2015 - 12:400 kommentarer
Sidste år peptalkede cand.ling.merc. fra CBS Naima Yasin om virksomheder, der arbejder på at skabe værdi både på den økonomiske og den sociale bundlinje.

Opdateret: Har du skrevet et unikum af et speciale? Djøf og Ungdomsbureauet giver igen i år 32 kandidater mulighed for at dele ud af deres viden i Specialesalonens telt til Folkemødet på Bornholm med rejsen betalt. Deadline for ansøgning er den 8. maj.

Specialer i tusindvis ligger og samler støv

Hvert år bliver små 15.000 kandidatafhandlinger arkiveret på landets otte universiteter uden at blive læst af ret mange andre end vejleder og censor.

Det er, ifølge Djøf og Ungdomsbureauet, et enormt spild af viden, der ellers kunne komme samfundet til gavn.

Derfor slår de igen i år dørene op for Specialesalonen til Folkemødet på Bornholm. Her får 32 nyuddannede kandidater mulighed for på bare 15 minutter at præsentere og debattere deres specialer – og én af dem kunne være dig!

Arrangørerne af Specialesalonen efterlyser nemlig kandidater, som har lyst til at dele ud af resultaterne af deres specialer til Folkemødet i Allinge den 11.-14. juni.

Del ud af din viden og kom gratis til Folkemødet

Blandt deltagerne sidste år var cand.ling.merc. Naima Yasin, som peptalkede om virksomheder, der arbejder på at skabe værdi både på den økonomiske og den sociale bundlinje.

Hvis du kunne tænke dig at gøre hende kunsten efter og holde oplæg for op til 40 tilskuere i Specialesalonens telt, så er alt, du skal gøre, at indsende din ansøgning senest den 8. maj klokken 12:00 via Ungdomsbureauets hjemmeside.

I udvælgelsen lægges der vægt på opgavens nutidige relevans og originalitet. Bliver du udtaget, får du turen til solskinsøen betalt.

Inden Folkemødet holder Ungdomsbureauet desuden en workshop i formidling for at klæde dig på med præsentationsteknikker.

Du kan læse mere om, hvordan Specialesalonen prægede samfundsdebatten på Folkemødet sidste år her og holde dig opdateret på det kommende Folkemøde her.