Startskuddet til Creative Business Cup har lydt

Skrevet af Ditte Maria Engelhardt, Have Kommunikation - 8. maj 2015 - 8:130 kommentarer
Fra et tidligere business booster arrangement.

Tilmeldingen til Creative Business Cup – danmarksmesterskaberne for kreative iværksætter – er åben, og du kan tilmelde dig frem til de 20. maj.

Konkurrencen finder sted den 29. juni i Industriens Hus i København, og bliver du den heldige vinder, får du muligheden for at repræsentere Danmark til VM i november, hvor der dystes imod omkring 60 andre lande.

Der er meget mere end bare store præmier på spil, når Creative Business Cup sætter gang i den spændingsfyldte konkurrence for at finde Danmarks bedste kreative iværksætter. Prestige, international anerkendelse, et uvurderligt netværk af nationale og internationale forretningsfolk og ikke mindst en unik mulighed for at få sin virksomhed ud over rampen, er hvad der ligger i udsigt for den heldige vinder.

Desuden skal vinderen repræsentere ”de danske farver” ved den internationale udgave af Creative Business Cup, der finder sted i november

Ikke kun for vindere

Det er dog ikke blot vinderen, som får gavn af at deltage i Creative Business Cup. En jury bestående af store erhvervspersonligheder vil nemlig udvælge 20 af de mest talentfulde kreative iværksætter-teams bland de tilmeldte, som alle får mulighed for at deltage på en bootcamp, udviklet i samarbejde med Deloitte, forud for finalen. 

Her vil der blive arbejdet hårdt på at forbedre, forfine og udvikle de forskellige projekter, så de er helt skarpe, når der skal dystes om titlen som ”Danmarks bedste iværksætter”.

Tidligere vindere har fået stor succes

Det er sjette år i træk, at Creative Business Cup giver unge iværksættere muligheden for at vinde den prestigefyldte titel. Tidligere vindere inkluderer bl.a. Lasse Andersen og hans virksomhed ”GRØD” og Petter Madegård fra Rokoko Company og Cinema Dell’Arte, som begge har oplevet stor succes i kølvandet på den velfortjente danmarksmester-titel.

Rasmus Tscherning, direktør for Creative Business Cup, siger:

- Kreative iværksættere booster de brancher, de interagerer med, skaber arbejdspladser i andre sektorer og skaber vækst og teknologiske landvindinger, som er relevante for offentlige og private virksomheder. Creative Business Cup er en katalysator for kreative iværksættere og en brobygger mellem investorer i udlandet og kreative iværksættere i Danmark. Det bliver spændende at følge dette års talent.

Læs meget mere om konkurrencen på www.cko.dk, hvor du også kan tilmelde dig.