Students lancerer tøjkollektion til CBS-studerende

Skrevet af Andreas HammershøyLasse Hultén, videoproduktion og foto - 23. oktober 2015 - 9:000 kommentarer
I videoen kan du se, hvad de CBS-studerende synes om det nye tøj.

CBS Students har i samarbejde med det danske modebrand Les Deux lanceret officielt CBS tøj til studerende. Formålet er at give de studerende en ny måde at udtrykke deres tilhørsforhold og identitet som CBS-studerende på.

Som mange CBS-studerende nok har lagt mærke til efterhånden, så er der i løbet af august og september dukket tøj og kasketter op med ”CBS” i blokbogstaver. Det nye tøj er en del af CBS Students’ kollektion, der tilbydes til alle studerende på CBS.

Tøjkollektionen er resultatet af et samarbejde mellem CBS Students og det danske modebrand Les Deux, der har kreeret og lanceret kollektionen. Med inspiration fra de amerikanske universiteter har man prøvet at skabe samme bindeled, som mange amerikanske universiteter har til deres studerende.

Webshop skal supplere popup-shoppen

CBS Students har planlagt at komme ud med mere tøj, efterhånden som salget tager fart, men som enhver business-studerende kan gætte, så skal projektet ’kravle før det kan gå’. Derfor må man regne med at vente et stykke tid endnu, før kollektionen udvides.

Planerne er dog at lancere en webshop. Startdatoen for den er blevet flyttet et par gange, men på nuværende tidspunkt er forventningen, at den kommer op den 26. oktober. Når vi har linket til den, bringer vi det her.

Selv om man bestiller tøjet gennem webshoppen, så skal man dog stadig hente det fra CBS Students på Solbjerg Plads – hvis popup-store stadig løbende vil dukke op på Solbjerg Plads.

Tøj der giver tilbage til CBS-studerende

Pengene fra salget af tøjet kommer angiveligt til at gå tilbage til de studerende. Overskuddet får CBS Students, som vil bruge dem til initiativer og tiltag til glæde for de studerende. Hvad dét så bliver af initiativer og tiltag, må tiden vise.

Men hvis du er interesseret i at se, hvordan CBS’ nye tøj sammenligner sig med 2 andre universiteter, så har vi – i ægte CBS-stil – lavet en hurtig Excel-tabel til at sammenligne gennemsnitlige priser fra Københavns Universitet og University of North Carolina, Chapel Hill.

Det er vist hurtigt klart, at CBS Students’ tøj er en del dyrere – så må man selv vurdere, om kvaliteten er det værd.

BilagStørrelse
Image icon universitetskollektioner_pris.png18,38 KB