Succes med pitching af internship gentages

Skrevet af Jørn Albertus - 21. maj 2015 - 10:150 kommentarer
Skynd dig at melde dig til, så du er sikker på, at der er plads til dig i auditoriet.

22 startup-virksomheder præsenterer sig som potentiele praktikpladser på Solbjerg Plads. Skynd dig med din tilmelding, det er først til mølle og der er allerede afsat flere hundrede billetter!

Så er der igen mulighed for at komme til pitch af internship i startup-virksomheder. Da arrangementet blev afholdt sidst i februar var der stor interesse.

Ekstern lektor og iværksætter, Nicolaj Højer Nielsen, står bag arrangementet. Han er i CBS-sammenhæng kendt for sammen Michael Thing at lave et valgfag, hvor man undervejs er i praktik i en startup

Arrangementet er interessant for dig, hvis du gerne vil i praktik inden for markeing, business development, salg eller internationalisering.

Mange forskellige brancher og virksomhedstyper er repræsenteret. Du kan blandt andet møde virksomheder som GoMore, Keystones og The Cloakroom.

Tilmelding er nødvendig. Arrangementet foregår på Solbjerg Plads den 28. maj fra 13-16. Du får at vide hvilket lokale det er i, når du tilmelder dig.

Du tilmelder dig via dette link https://www.eventbrite.com/e/cbs-startups-pitch-internship-positions-may-28th-tickets-16798899962

Du kan læse mere på arrangementets Facebookside.

Info 

Disse startup kan du møde

 

Actimo
AWM Network
BEKEY
Bellmetric
Cumulus Bio
Drivr
Evaxion Biotech
GoMore
Keystones
Livit
Monolit
Moodings.com
Nosco
Penneo
Pinstriped
SENSITIVUS gauge
SimpleSite.com
SingleSafe ApS
SMB
Sweet Chili Entertainment
Templafy
The Cloakroom