Tag ansvar på din første undervisningsdag

Skrevet af Marie Koustrup Frandsen, PRME - 20. august 2015 - 11:390 kommentarer
Veronica D'Souza etablerede sin virksomhed Ruby Cup, imens hun gik på CBS. Hende kan du også møde på Responsibility Day.

Efter intro kommer Responsibility Day. Her skydes semesteret i gang for alle nye bachelorstuderende og du kickstarter studiet med at give dine bud på, hvordan en udvalgt virksomhed skal tackle virkelige udfordringer.

Når du tirsdag d. 1. september vender snuden mod CBS, starter dagen i Falkoner Salen hos Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center. Team op med din studieretning, og læg vejen forbi rektor, som deler håndtryk ud, inden du sætter dig godt til rette i den store sal.

På scenen kommer CBS students, der introducerer publikum til det nye liv som studerende.  Her får de besøg af de fire medlemmer af CBS’ direktion, og de får deres sag for, når de i rampelyset svarer på skarpe og sjove spørgsmål – ha’ gerne et godt spørgsmål parat!

Men, nu er det jo en business school, og der skal forretning på skemaet. Det klarer Veronica D'Souza, der startede sin egen virksomhed med to studiekammerater, da de selv gik på CBS for få år siden.

Nu opererer virksomheden i flere lande, og der er fuld fart på – men hvordan sikrer de, at de fremover driver en virksomhed, som tjener penge og tager et miljømæssigt og socialt samfundsansvar?  Det er her din nye studieretning kommer på banen med mulige løsninger til denne case.

Efter en gratis frokost med din respektive studieretning på Solbjerg Plads campus, er der rig mulighed for at diskutere mulige løsningsmodeller, når I med hjælp fra en underviser, kigger på casens udfordringer med din studieretnings briller på. Sug til dig, for måske får du her guldkornene til en idé, der går hele vejen til finalen og vinder en iPad mini.

- Som ny studerende på CBS, var det rigtig fedt at vinde CBS Responsibility Day Case Competition. Det gav os helt sikkert mere selvtillid og blod på tanden til de kommende år som bachelorstuderende  – og så er lidt konkurrence jo altid sjovt, siger vinderen af CBS Responsibility Day Case Competition 2014, Inas Benjnouh.

Tilmeld dig eventet på Facebook!

Læs mere på www.prme.cbs.dk/rd.