Tag med FinanceLab til London

Skrevet af Rasmus Daugaard Bentzen, FinanceLab • Jørn Albertus, oversættelse - 8. april 2013 - 20:170 kommentarer

FinanceLab er i øjeblikket ved at arrangere den årlige studietur til London for 20 efter ansøgning udvalgte studerende. På studieturen får de mulighed for at møde nogle af de største globale investeringsbanker for at blive klogere eller for at få et job eller en praktikplads. Hvis du vil med, skal du skynde dig. Der er deadline for ansøgning på mandag den 15. april.

Hvis du ønsker en karriere i Europas finansielle hovedstad, eller hvis du blot ønsker at lære mere om den finansielle sektor i London, er det tid til at finjustere dit cv. Deadline for ansøgning om at deltage i FinanceLabs studietur er 15. april 2013.

FinanceLab er vært for den årlige studietur i samarbejde med de største globale investeringsbanker. Vores partnerbanker vælger, hvilke ansøgere, der får den enestående mulighed for at opleve den finansielle sektor på nært hold i stedet for gennem lærebogen.

Gode rekrutteringsmuligheder
Turen finder sted fra den 13. til den 22. september i år, hvilket er i begyndelsen af dette års rekrutteringssæson. Du vil som deltagere få chancen for at netværke med ledere og HR-folk fra de mest prestigefyldte banker og asset management firmaer - fx Goldman Sachs, JP Morgan og Blackstone – netop som de indleder deres jagt efter nye talentfulde kandidater og praktikanter.

Firmapræsentationer og netværkssessioner vil give dig en bedre forståelse af den daglige drift inden for de store investeringsbanker i London samt værdifulde kontakter til fremtidige referencer. Bankerne vil også arrangere workshops og casestudier, som er meget lig nogle af de ting, du vil gå igennem i en jobinterview- proces.

Sidste år fik 45 procen af de deltagere, der ansøgte hos en af de banker, de besøgte en praktikplads. Så hvis du bagefter beslutter at forfølge en finansiel karriere i London, vil studieturen hjælpe dig skille sig ud fra de tusindvis af andre ansøgere Investeringsbanker modtager hvert år.

Forbedrede jobchancer
De kontakter, du har etableret gennem netværkssessioner vil væsentlig forbedre dine chancer for at blive udvalgt til et første runde jobinterview. Den erfaring, du modtager fra de forskellige workshops og casestudier vil hjælpe dig til at klare dig godt i resten af jobansøgningsprocessen.

Alt i alt er denne tur for alle med en interesse i finansiering, uanset om din motivation er at lære mere om den finansielle branche eller du ønsker at bruge turen som en enestående mulighed for at kick-starte din karriere.

Hvis du vil vide mere om studierejsen og ansøge, gå til studytrip.financelab.dk. Ansøgningsfrist er 15. april!