Tag med til USA og løs en case for Novozymes og BCG

Skrevet af Thomas Dahl Houmann Christensen, Doing Business In - 23. november 2015 - 11:020 kommentarer
Deltagerne ved sidste års Doing Business In-studietur, der gik til Kina.

DBI udvælger hvert år 30 dygtige, ambitiøse og eventyrlystne studerende til en kombineret studietur og case competition i udlandet. Til næste år går turen 'over there', måske det er noget for dig?

Turen tager i år deltagerne til New York City og Raleigh i North Carolina fra 21. marts til 5. april. Udvælgelsen af deltagerne sker netop nu, så skynd dig at indsende din ansøgning.

Doing Business In USA 2016

Doing Business In (DBI) er Djøfs årlige case competition, som afholdes i samarbejde med The Boston Consulting Group (BCG) og Novozymes.

Her får 30 topstuderende muligheden for at komme på en unik tur, der kombinerer workshops, kulturelle aktiviteter og caseløsning.

Under turen stifter deltagerne ikke kun bekendtskab med de to medvirkende virksomheder, men de får også indsigt i den amerikanske forretningskultur.

The Boston Consulting Group vil træne deltagerne i konkret problemløsning, og turen afsluttes med en 24 timers case baseret på nogle af Novozymes aktuelle markedsudfordringer på det nord amerikanske marked.

Er det noget for dig?

Dygtige studerende inden for økonomi, business, finans, statskundskab, jura og på ingeniøruddannelserne vælges til en samlet deltagerskare, der sikrer tværfaglige løsningsmuligheder til den afsluttende case.

DBI retter sig primært imod kandidatstuderende, men ekstraordinært dygtige bachelorstuderende kan også søge. Deltagere på turen skal være medlemmer af  Djøf eller IDA inden afrejse.

En af sidste års deltagere, CBS studerende Sarah Hastrup Schou, siger om det kulturelle og sociale ved turen, der gik til Kina:

- Mødet med en anderledes kultur samt mødet med studerende fra forskellige baggrunde er med til at udvide ens horisont, og det har både været spændende og lærerigt at arbejde sammen med mennesker med forskellige kompetencer og baggrund. Turen gav mig konkrete redskaber, samt fantastiske rejseoplevelser og et værdigfuldt netværk – professionelt såvel som socialt”

Mere information

Hvis du synes turen lyder interessant, så send en motiveret ansøgning, CV samt karakterbevis på følgende link https://djoeflegat.jobnext.dk/jobpublic/Apply.aspx?JobID=17403 senest den 30. november.

For mere information om ansøgningsprocessen, se www.doingbusinessin.dk og Facebook