TV 2’s Mogensen & Kristiansen debatterer live i Kilen

Skrevet af Bjørn Hyldkrog - Foto: Miklos Szabo/TV 2 - 8. oktober 2014 - 11:280 kommentarer
Fredagene den 10. oktober, 14. november og 12. august bliver det ikke Christiansborg, men CBS, der vil danne baggrund for de to tidligere spindoktorer, Peter Mogensen og Michael Kristiansens magasin på TV 2 NEWS.

Om eftermiddagen fredag den 10. oktober om bliver Kilen’s atrium omdannet til tv-studie. Da vil TV 2 NEWS’ debatprogram ’Mogensen & Kristiansen’ blive optaget live, og CBS’ studerende og ansatte er velkomne til at kigge forbi og kigge på.

De to tidligere spindoktorer, Peter Mogensen og Michael Kristiansen, rykker i forbindelse med en ny programrække ud på 4 forskellige uddannelsessteder for at optage deres politiske debatprogram med besøg af aktuelle toppolitikere for TV 2 NEWS.

Fredag den 10. oktober er det CBS, nærmere betegnet Kilen, der kommer til at danne ramme om ’Mogensen & Kristiansen’. Derfra skal programmet sendes direkte mellem klokken 15 og 16. Studerende og medarbejdere opfordres decideret til at komme forbi og vise CBS' ånd. 

Baggrunden for, at de to tidligere spindoktorer rykker optagelserne af deres magasin ud på 4 uddannelsessteder, er, at der ved det kommende folketingsvalg vil være 250.000 unge vælgere, der skal stemme for første gang.

Det bliver ikke den eneste gang, ’Mogensen & Kristiansen’ skal sendes fra CBS. Fredag den 14. november og fredag den 12. december gentages, hvad der forhåbentligt bliver en succes.

Info 

Mogensen & Kristiansen

Fokus for magasinet Mogensen & Kristiansen på TV 2 NEWS er som sædvanlig det politiske spil. Hver uge får programmet besøg af én toppolitiker fra henholdsvis rød og blå blok, der skal svare på spørgsmål om den politiske dagsorden og kommende begivenheder i dansk politik.

Programmet, der optages på uddannelsesstederne, vil være klassisk ’Mogensen & Kristiansen’ med diskussioner og analyser af politik, men som noget nyt vil programmet involvere seerne mere via sociale medier.

Det vil blive sendt fra Kilen på CBS 3 gange; 10. oktober, 14. november og 12. december.

Følg med på programmets Facebookside her.