UBC-CBS Challenge står for døren!

Skrevet af Thomas Dunthorne-Bille, UBC-CBS Challenge Coordinator - Foto: Henriette Frausing - 19. november 2014 - 9:000 kommentarer
Vinderne af konkurrencen mellem MBA-holdene i foråret blev Edukarmas hold, der præsenterer på billedet. Se flere billeder fra eventen ved at klikke på den røde pil.

UBC-CBS Case Competition søger dedikerede og ambitiøse CBS-studerende, der ønsker at sætte deres akademiske evner på prøve ved at hjælpe en dansk virksomhed med at løse en højaktuel problemstilling. 

Har du lyst til at udvide dit danske og internationale netværk og har du mod på en udfordring, så er vores Case Competition måske noget for dig.

CBS og University of British Columbia (UBC) glæder sig til at kunne byde velkommen til den årlige Case Competition for kandidatstuderende. Efter at have haft stor succes med konkurrencerne i 2013 og 2014, ser vi frem til igen at kunne invitere CBS-studerende til at slutte sig til medstuderende fra UBC’s Sauder School of Business i en konkurrence, som afholdes over to uger i februar (uge 8 og 9) 2015.

Den første uge vil du få tildelt en case-virksomhed og en specifikt problemstilling, der fastsættes af virksomhederne selv, og som du vil arbejde sammen med andre CBS- og UBC-studerende om i hold på 6-7 studerende for at løse.

Base i virksomheden

I får base ude hos virksomheden fra tirsdag den 17. til torsdag den 19. februar, hvor forløbet afsluttes med en præsentation, hvor I fremlægger jeres løsning til virksomheden. Resultatet af jeres arbejde vil derefter blive præsenteret for dine medstuderende, et panel af dommere samt repræsentanter fra virksomhederne fredag 20. februar, hvor vi holder vi en reception på Kilen og det vindende hold kåres.

Den følgende uge tager du og de andre deltagere til Jylland, hvor I vil få mulighed for at besøge Vestas og B&O, til et kig bag kulisserne med særligt tilrettelagte rundvisninger og foredrag.

Endelig vil du og dit hold få chancen for at afprøve jeres færdigheder yderligere i den årlige "Beat The Elite" konkurrence, hvor I fra onsdag d. 25. til fredag d. 27. vil få mulighed for at løse årets officielle CBS Case Competition-case på lige fod med 12 internationale hold.

Send cv og motiveret ansøgning

Lyder det som noget for dig, så send dit CV (på 1 side) og en motiveret ansøgning (på en halv side), hvor du fortæller os, hvorfor du er det perfekte match for denne konkurrence. Ansøgninger og eventuelle spørgsmål skal sendes til undertegnede: Challenge Coordinator Thomas Dunthorne-Bille inden fredag d. 12. december 2014.

For mere information om tidsplanen, case-virksomheder og andre detaljer, kan du besøge http://ubc-cbs-challenge.com/. For mere information om Beat The Elite konkurrencen se http://www.casecompetition.com/bte.