Ugen der kommer på CBS – mandag til søndag uge 10

Skrevet af Jesper Snedker Adamsen - 4. marts 2016 - 15:130 kommentarer
Tirsdag 8. marts er som bekendt kvindernes internationale kampdag. Men det er sandelig også Diversity Day på CBS. God fornøjelse.

Fredagen er så småt på hæld, og på CBS har det været en fredag ud over det sædvanlige med årets Case Competition og Case Competition Open. Har du fået mod på flere oplevelser, bringer vi her et overblik over nogle af næste uges aktiviteter og begivenheder på og omkring CBS.

Uge 10 byder på en vifte af forskelligartede aktiviteter lige fra improvisationsteater til diversitetsdag og rig mulighed for at få pulsen op med løb, høvdingebold og fitness.

Mandag – Improvisationsteater af CBS Improv Theatre

Ved Lygten Station på Nørrebro kan du fra kl. 20 til 21.30 opleve medlemmer fra CBS Improv Theatre opføre improvisationsteater. Arrangementet er del af en serie af optrædener, som foregår ved Lygten station hver mandag i marts måned.

Det koster ikke noget at overvære teatret, men skulle du have lyst, må du gerne give et bidrag og støtte CBS Improv Theatre når hatten går rundt.

Læs mere og få opdateringer på CBS Improv Theatre’s Facebook-side.

Tirsdag – Fokus på de mange facetter af diversitet

Tirsdag er det så tid til årets udgave af CBS Diversity Day, og som titlen afslører, betyder det fokus på mangfoldighed fra alle tænkelige perspektiver.

I år er der særligt fokus på mangfoldighed i erhvervslivet, og hvorledes man tager hensyn til- og udnytter de muligheder, en mangfoldig medarbejderskare åbner op for.

CBS Diversity Day byder på en perlerække af gæstetalere fra mange forskellige organisationer og virksomheder, paneldebat, teater og spørgesessioner. Det hele foregår i lokale SPs12 på Solbjerg Plads fra kl. 10 og forsætter dagen igennem til kl. 16, hvor dagen afsluttes med reception for deltagerne i dagens sidste paneldebat.

Derudover er organisationer og virksomheder repræsenteret med stande på studentertorvet på Solbjerg Plads, hvor du kan komme forbi til en snak om, hvordan de hver især håndterer- og arbejder med mangfoldighed. 

Se dagens fulde program her

Og læs mere om studenterorganisationen ’Diversity & Inclusion at CBS’ lige her.

Torsdag – Løbetur og fest og farver på Nexus

Der bliver selvfølgelig – som altid – godt gang i den på Nexus torsdag aften. Og skal du feste om aftenen, har du mulighed for at gøre en forfriskende løbetur til en del af dine forberedelser til at skeje ud.

CBS Running løber en tur, denne uge med start kl. 16.30. Kig forbi den aktive studenterorganisations Facebook-side for mere information om mødested, rute og distance.

Når du har overstået løbeturen, fået vand i håret, festtøjet på og et par genstande indenbords, så står de flinke dørmænd klar til at tage imod dig og dine studiekammerater ved indgangen til Nexus.

Besøg Café Nexus’ Facebook-side eller hjemmeside for opdateringer omkring torsdagsfesterne.

Fredag – Høvdingebold og komputterspil på Nexus

Fredag er det så tid til den årlige høvdingeboldturnering arrangeret af CBS Sport.

CBS Sport Dodgeball Tournament 2016 fløjtes i gang kl. 15.30 i Porcelænshaven, og også i år må det formodes, at der er garanti for skarp konkurrence, sved på panden, kreative spilledragter og øredøvende stemning på lægterne.

Er du endnu ikke tilmeldt, så kan CBS OBSERVER hermed informere dig om, at der stadig er ledige pladser, så saml et slagkraftigt hold og tilmeld jer inden det er for sent. Adgang til turneringen kan opnås ved indbetaling af den nette sum af 200 kr.

Læs mere om turneringen her.

Og tilmeld dit hold her.

Er du derimod mere til fysisk udfoldelse af den digitale slags, så er CBS Gaming klar med årets anden Game Bar på Nexus fra kl. 15.

Læs mere, tilmeld dig og stem om, hvilke spil, der skal spilles lige her.