Ugen der kommer på CBS – mandag til søndag uge 15

Skrevet af - 8. april 2016 - 15:540 kommentarer
Torsdag er der Kung fu på programmet ved CBS Asian Language & Cultures filmaften, hvor man kan se filmen Ip Man 1. Billedet er ikke fra filmen.

På en overskyet og blæsende fredag er CBS OBSERVER igen klar med et overblik over nogle af næste uges aktiviteter og begivenheder på og omkring CBS.

Uge 15 byder blandt andet på oplæg om finansiel regulering, debatmøde om innovationsledelse og ikke mindst filmaften med kung fu-film.

Mandag – English Improv Comedy

Mandag aften byder CBS Improv Theatre endnu en gang velkommen til en omgang improvisationsteater ved Lygten station på Nørrebro.

Titlen på mandagens arrangement er ’English Improv Comedy’ og ingen ved, hvad det kommer til at indebære udover, at det kommer til at foregå på engelsk.

Arrangementet starter kl. 20 og entré er gratis, men man kan som altid give et valgfrit bidrag, når indsamlingshatten deles rundt blandt publikum.

Læs mere om arrangementet her

Tirsdag – Seminar om finansiel regulering

Dirk Schoenmaker er professor i bankvirksomhed og finansiering ved Rotterdam School of Management, Erasmus University Rotterdam og tirsdag kommer han forbi CBS til et seminar om finansiel regulering.

Dirk vil give et oplæg med titlen "Should the “Outs” join Banking Union?" og oplægget adresserer,  hvilke fordele og ulemper, der er, ved at indgå i en bankunion.

Seminaret foregår i Råvarebygningen i Porcelænshaven og starter kl. 16.30.

Læs mere om seminaret her

Onsdag – Morgenmadsarrangement med CBS Shipping og ShippingWatch

Onsdag morgen kl. 8 til 9.30 kan du komme til morgenmøde arrangeret af CBS Shipping. Det foregår i Kilen og studenterorganisationen har inviteret det danske online shipping-magasin, ShippingWatch, til at holde et foredrag om de varmeste emner og nyeste trends i shipping-industrien.

Og hvis du deltager, så spring endelig morgenmaden over hjemme ved køkkenbordet, da der vil blive serveret kaffe, croissanter og andet godt ved morgenmødet.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. Endvidere opfordres man til, kun at tilmelde sig, hvis man er sikker på at deltage da der er et begrænset antal pladser.

Læs mere om arrangementet her 

og

tilmeld dig her.  

Torsdag – Kung fu-filmaften og Nexus Thursdays

Torsdag aften byder studenterorganisationen CBS Asian Language & Culture på en hårdtslående, asiatisk film. Det er den Hong Kong-producerede film, Ip Man 1, som vises og det foregår i lokale ks43 i Kilen.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Er man derimod mere i humør til fest og farver, så er Café Nexus selvfølgelig stedet man skal besøge.

Følg med på Café Nexus’ Facebook-side eller hjemmeside for mere information og opdateringer om Nexus Thursdays.

Fredag – Finansseminar

Institut for finansiering og FRIC Center for Financial Frictions er arrangørerne af fredagens seminar, hvor Josef Zechner fra Vienna University of Economics and Business vil holde et oplæg med titlen ’Debt Maturity and the Dynamics of Leverage’.

Det hele foregår i lokale SPs08 på Solbjerg Plads. Seminaret starter kl. 11 og fortsætter til 12.15.

Læs mere om arrangementet her.