Ugen der kommer på CBS – mandag til søndag uge 17

Skrevet af - Foto: Jørn Albertus - 25. april 2016 - 14:040 kommentarer
Der er lidt for enhver smag i ugen, der kommer. Fra forskningsformidling til fest på Nexus.

Det kan du opleve på CBS i uge 17.

Mandag – eksamensforberedelse, innovation, musik og ledelse

Hvis du ønsker at forbedre dine præsentationsteknikker og blive mere forberedt til eksamen, kan du tage til et event med en ekspert i samme, arrangeret af CBS Students.

Det finder sted både mandag og torsdag i ugen, så du har mulighed for at komme med en anden dag, hvis uheldet er ude og du ikke har tid. Eventet finder sted på Solbjerg fra kl. 16-17.30.
 
Mandagen har også arrangementer i forbindelse med Forskningens døgn, hvor CBS byder velkommen til fire oplæg i denne uge. Mandag er der to arrangementer: det ene handler om samspillet mellem musik og ledelse, mens det andet handler om hvordan etablerede virksomheder kan blive mere entreprenante

Arrangementet om musik og ledelse finder sted kl. 19-22.00 på Jazzhouse ved Niels Hemmingsens Gade, mens arrangementet om entreprenante virksomheder finder sted kl. 15-17.00 på Kilen.

Tirsdag – magteliten i Danmark

Tredje CBS arrangement under Forskningens døgn er det populære oplæg om magteliten i Danmark og hvilke personer, der er del af det. Arrangementet finder sted kl. 17.00-19.00 på Solbjerg Plads.

Onsdag – deleøkonomi og Consulting Night

International Debate CBS holder en debat om deleøkonomi og hvordan det påvirker samfundsøkonomien og virksomheder, der pludselig står overfor en ny type konkurrenter. Debatten starter kl. 17.00 på Solbjerg Plads og du kan læse mere om den her.

Onsdag aften er der også Consulting Night, hvor konsulentbranchen besøger CBS og afliver myter, giver gode råd og fortæller mere om livet i branchen. CBS Career Center slår dørene op kl. 16-19.30 og efter eventet er der rig mulighed for at netværke med topfolk fra virksomhederne. Tilmeld dig i god tid her.

Torsdag – eksamensforberedelse og dansk design

Det er så i dag, at CBS Students gentager sit arrangement om at forbedre sine præsentationsteknikker til eksamen, som også har fundet sted mandag.Eventet finder sted på Solbjerg fra kl. 14.00-15.30.
 
For de mere kulturelt investerede er der et event med CopenArts, hvor House of Finn Juhl holder en virksomhedspræsentation og derefter er der en diskussion og case om fremtiden for dansk design. Du kan tilmelde dig eventet her og læse mere på Facebook.

Fredag – FSR Startup Award, case competition og Nexus-fest

Her kan du se det første FSR Startup Award i forbindelse med CSE Startup Friday. FSR – Danske Revisorer giver en award til en lovende dansk startup. Mens ansøgningen til konkurrencen lukkede i marts, så kan du stadig se med og bagefter netværke med deltagerne til eventet, der kører fra kl 15.30-20.00.
 
Hvis case competitions mere har din interesse, så holder BSc in International Business sin egen case competition (IBCC). Selve konkurrencen er kun for IB-studerende, men eventet er åbent for alle og finder sted på Skt. Petri Hotel.
 
Hvis du mangler en fest at tage til om fredagen, så giver CBS Jam dig mulighed for at få en fed aften med fængende toner fra alle kroge af musikkens verden. Der bliver nemlig givet gas med CBS Jam på Nexus fra kl. 19.00 og indgangen koster ikke mere end en enkelt øl (30 DKK), så grib chancen og få en forrygende opvarmning til byturen.