Ugen der kommer på CBS – mandag til søndag uge 7

Skrevet af Jesper Snedker Adamsen - Foto: Jonathan Grevsen - 12. februar 2016 - 14:020 kommentarer
Dome of Visions fra Distortion 2015.

Endnu en gang er det uafværgeligt blevet fredag, og CBS OBSERVER bringer dig derfor igen et overblik over flest muligt af næste uges aktiviteter på og omkring CBS.

I næste uge vil der være heftig aktivitet på Nexus, da baren er omdrejningspunkt for flere arrangementer, især for folk med hang til sport. Derudover er der koncert – med indsamling til gode formål – i Dome of Visions. Og så bydes der endnu en gang op til spændende debatter.

Tirsdag – Champions League-fodbold på Nexus

På tirsdag vender Champions League tilbage og dermed også cremen af europæisk fodbold, når de første ottendedelsfinaler spilles med kampstart klokken 20.45. Aftenens 2 opgør står henholdsvis mellem Benfica og Zenit Saint Petersburg, samt PSG og Chelsea.

Hvilken af kampene, der vises, vides endnu ikke, men mon ikke fodboldfolket hælder til PSG mod Chelsea…? I alle tilfælde bliver der vist kamp på storskærm med dertilhørende god stemning og billige øl og drinks i baren.

Følg med på Café Nexus’ Facebook-side for mere information.

Onsdag – træn din debat og mere bold

Onsdag byder CBS Debating Society på endnu en omgang debattræning. Denne gang er overskriften ’Moral Principles in Debating’. De særdeles aktive debattører i studenterorganisationen starter debatten klokken 16.30 og fortsætter helt til klokken 19.

Læs mere om... og tilmeld dig onsdagens debattræning her.

Senere onsdag aften klokken 20.45 spilles der så igen ottendedelsfinaler i Champions League. Nexus inviterer igen indenfor til kamp på storskærm og billige forfriskninger i baren.

Aftenens opgør står mellem henholdsvis AS Roma og Real Madrid, og Gent og Wolfsburg. Følg med på Café Nexus’ Facebook-side for mere information.

Torsdag – kom og fest på (hvor ellers?) Nexus

Et nyt semester er netop startet, og det betyder nye læseplaner, nye bøger og nyt skema. Dog er der ting, der forbliver uændrede, og det betyder selvfølgelig, at torsdag aftener på CBS stadig er synonyme med torsdagsbar på Café Nexus.

Nexus Thursdays, som de kaldes nu, er tilbage med billige øl og drinks, glade og velfriserede studiekammerater og ikke mindst lækker musik fra mange af Københavns dygtige, nye DJ’s. Følg med på Café Nexus’ Facebook-side for mere information. 

Fredag – debat, koncert og ’beer pong’

Kalenderen er godt proppet med spændende arrangementer for studerende denne fredag, og der er mulighed for at bruge stemmebåndet – både til debat og til musik – og for at vise sien evner udi ’beer pong’ frem.

Det første arrangement på dagsordenen er ugens anden omgang debattræning i CBS Debating Society-regi, der igen starter klokken 16.30. Emnet er den stigende politiske deling og kontrast mellem det europæiske øst og vest. Læs mere og tilmeld dig her.

Der er garanti for intens stemning, kampråb og utallige ’high fives’ senere på dagen – klokken 18 – når studenterorganisationen CBS Beer er klar med årets første arrangement, ’Apres Ski Beer Pong’ i Nexus. Det er årets første beer pong-turnering på CBS.

Der er plads til 32 hold i turneringen, og billetter til den bliver fordelt efter først til mølle princippet. Tilmelding til turneringen åbnes mandag den 15. februar.

Billetterne koster 100 kroner per hold, hvilket inkluderer alt det øl, der bruges i forbindelse med turneringen. Samtidig er der også mulighed for at vinde præmier for bedste holdudklædning.

Du kan læse mere om CBS Beer her, og om ’beer pong’-turneringen, spilleregler og tilmelding her. 

Er beer pong og kampråb lidt for heftig kost til en fredag aften, og ønsker du at støtte et godt formål, kan du i stedet tage til ’Magic in the Moonlight’ i Københavns helt egen Dome of Visions.

Det er studenterorganisationen CBS Building Tomorrow, der står bag arrangementet, og alle billetindtægter går til organisationens projekt i Uganda, som er at bygge en skole til lokale børn.

Aftenen byder på en række musikalske optrædener, men også CBS’ helt egen improvisationsteatergruppe, CBS Improv Theatre, vil indtage scenen. Dørene åbner klokken 18, og betaling foregår ved indgangen.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her, og læs mere om CBS Building Tomorrow her.