Ugen der kommer på CBS – mandag til søndag uge 8

Skrevet af Jesper Snedker Adamsen - 19. februar 2016 - 16:460 kommentarer
Case Competition giver blå øl på Nexus til fustagerne er tømte på torsdag kl. 18.

Så er det fredag igen og CBS OBSERVER er derfor klar med oversigten over nogle af næste uges interessante arrangementer på- og omkring CBS. Næste uge byder på varierende aktiviteter, lige fra hård fysisk træning til oplæg om kunst.

Mandag – CBS Talks klar med semestrets første taler

CBS Talks har gennem sin levetid præsenteret mange interessante talere fra det danske erhvervsliv, og nu er studenterorganisationen så klar med dette semesters første taler.

Det er Lone Fønss Schrøder, som er bestyrelsesformand i Saxo Bank, og endvidere har mange års erfaring med ledelse og bestyrelsesarbejde i store danske og internationale virksomheder, som eksempelvis Mærsk og IKEA.

Arrangementet starter med registrering af tilmeldte gæster klokken 15.30, og Lone Fønss Schrøder indtager talerstolen klokken 16.

Læs mere om arrangementet her: https://www.facebook.com/events/114557632263218/ og tilmeld dig her: http://cbstalks.dk/register/

Tirsdag – CBS Film viser klassiker

CBS Film er tirsdag klar til at vise en af de store kultklassikere. Der er (selvfølgelig) tale om filmen ’Back to the Future’ fra 1985 med Michael J. Fox i hovedrollen.

Filmspolen bliver sat i gang klokken 16.30 i lokale SPs07 på Solbjerg Plads.

Læs mere og tilmeld dig arrangementet her

Onsdag – Paneldebat med CBS Case Competition  

CBS Case Competition er lige om hjørnet og som opvarmning til case-konkurrencen byder arrangørerne på paneldebat.

Overskriften er: ’Entrepreneurship in a Corporate World’. Den kendte tv-vært Clement Kjersgaard er moderator for debattørerne, som er en række ledende skikkelser fra dansk erhvervsliv. De vil diskutere, hvorledes virksomheder kan holde iværksætterånden ved lige, og hvordan denne kan bruges til fortsat innovation og udvikling.

Arrangementet starter klokken 15.30 og CBS Case Competition anbefaler, at man tropper op i god tid, da der er stor interesse for debatten.

Paneldebatten foregår i det store auditorium på Solbjerg Plads (SPs01).

Læs mere og tilmeld dig her.

Torsdag – Kunst, træning og Nexus  

CBS Art byder torsdag på den tredje – og årets første – ’Art Talk’. Gæstetaler er den succesfulde fotograf Søren Solkær Starbird, som blandt andet er kendt for sine portrætter af Amy Winehouse, Paul McCartney, Metallica og mange andre.

Søren Solkær Starbird vil fortælle om sit virke som kunstner. Efterfølgende vil hans manager, Ben Catford, fortælle om den forretningsmodel, de bruger.

Det hele starter klokken 16.30 i lokale SPs08 på Solbjerg Plads.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Træning under kantinen på Solbjerg Plads

Klokken 18 er CBS Mercury så klar med endnu en introduktionstræning for CBS-studerende, som kunne tænke sig at komme i bedre form.

Træningen er med instruktør og foregår i CBS Mercury’s træningslokaler under kantinen på Solbjerg Plads. Du skal dog skynde dig, hvis dette har interesse, da der kun er plads til 12 deltagere.

Læs mere og tilmeld dig her.

CBS Case Competition giver øl på Nexus

Er du derimod mere tilbøjelig til fest og farver torsdag aften, så trop op på Nexus klokken 18, hvor CBS Case Competition fejrer, at den årlige case-konkurrence er lige om hjørnet.

CBS Case Competition står for arrangementet – eller festen – ’Blue Nexus’, hvor der vil blive serveret gratis, blå øl til alle fustagerne er tomme. Aftenen byder selvfølgelig også på god musik fra dygtige pladevendere.

Læs mere om festen her.