Ugen der kommer på CBS – søndag til lørdag uge 5

Skrevet af Jesper Snedker Adamsen - Foto: Lunamarina@dreamstime.com - 29. januar 2016 - 13:520 kommentarer
CBS Mercury afholder en gratis introduktionstræning for potentielle nye medlemmer torsdag klokken 18.

Så er vi på banen igen med en oversigt over næste uges aktiviteter og arrangementer på og omkring CBS, som vi mener, kunne have interesse for CBS-studerende, nu hvor februar semesterstarter og de forskellige studenterorganisationer på CBS begynder at fyre op for blusset igen. 

Mange af CBS’ studenterorganisationer afholder årets første møder og arrangementer i de kommende uger, og det kan nye såvel som gamle CBS’ere drage nytte af. Organisationerne leder selvfølgelig også efter nye medlemmer, så der er nogle introduktionsaktiviteter på programmet i næste uge.

Tirsdag – CBS Whisky smager på gyldne dråber fra Østen

CBS Whisky afholder en whiskysmagning med titlen ’Golden Drops of the East’. Som titlen antyder er det asiatisk whisky, der er omdrejningspunktet. Deltagere i smagningen kan få lov at prøve 5 forskellige, sjældne og med al sandsynlighed gode whiskyer fra blandt andet Taiwan, Japan og Indien.

Whiskysmagningen afholdes på Underwood Ink. i Ryesgade. Det hele starter klokken 18.30 og slutter klokken 21.30. Prisen for at deltage er 225 kroner, og du kan læse mere om arrangementet her og købe billet her.

Onsdag – stem op til korsang og debattræning

CBS International Choir afholder årets første kortræning onsdag aften klokken 19.15 i det store auditorium på Solbjerg Plads (SPs 01).

Koret opfordrer alle interesserede til at deltage i årets første koraften, og er man interesseret i hyggeligt samvær med sang og musik i fokus, kan det varmt anbefales at blive medlem af CBS International Choir. Du kan læse mere om studenterorganisationen her. 

Er man mere interesseret i at forbedre sine evner i den ædle kunst at debattere, så er CBS Debating Society den rette organisation at involvere sig i. Organisationen afholder i løbet af semestret en række debattræningssessioner og den første finder sted onsdag klokken 16.30 i Kilen i lokale K146.

CBS Debating Society er meget interesseret i at kapre nye medlemmer, der gerne lære at gebærde sig i en disciplin, som er en integreret og fundamental del af at færdes i et akademisk miljø. Læs mere om CBS Debating Society her.

Torsdag – kan du komme i form igen igen

Hvis man synes, at man har været lidt for ivrig ved julefrokostbuffeterne i december, eller har man i sit nytårsforsæt lovet sig selv, at der skal mere fysisk træning på programmet i 2016, så kan CBS Mercury meget vel være den helt rigtige løsning.

Organisationen har træningslokaler i kælderen under kantinen på Solbjerg Plads, hvor der bliver gået til stålet til sveden driver.

CBS Mercury afholder en gratis introduktionstræning for potentielle nye medlemmer torsdag klokken 18. Der er få pladser – kun 12 – så vil man have pulsen op, så skal man nok skynde sig at tilmelde sig. Så læs mere og tilmeld dig her. 

Lørdag – kan du smage lidt vin med CBS Wine

Når CBS Wine afholder arrangementer, er der som oftest helt og aldeles udsolgt. Det er der også til årets første arrangement på fredag, hvilket har overbevist organisationen om, at de bliver nødt til at også at byde velkommen på lørdag.

Du kan derfor stadig nå at tilmelde dig årets første smagning, som finder sted i en af byens bedste vinforretninger, nemlig Vinoble Skt. Petri i Krystalgade, lørdag klokken 17.

Prisen for at deltage er blot 100 kroner, men skynd dig med tilmeldingen, for CBS Wine har i den grad formået at tænde CBS-studerendes passion for vinsmagninger. Læs mere om CBS Wine her... og læs mere om årets første smagning og køb billetter her.