Ugerne der kommer på CBS til søndag i uge 13

Skrevet af Jesper Snedker Adamsen - 18. marts 2016 - 17:250 kommentarer
CBS Sport holder 10-års jubilæum onsdag den 30. marts.

Solen skinner og det er igen blevet fredag, hvilket betyder, at CBS OBSERVER igen er klar med et overblik over den kommende uges aktiviteter og begivenheder på og omkring CBS. 

Grundet påsken udkommer vi ikke med nyhedsbrev i næste uge, og derfor er både uge 12 og 13 inkluderet i denne oversigt. Og påskeferien gør, at der er begrænset aktivitet på CBS og i de forskellige studenterorganisationer. Ja, selv Nexus har lukket…

Uge 12, mandag til lørdag: Copenhagen International Impro Festival

I uge 12 afholdes Copenhagen International Impro Festival på Nationalmuseet og festivalen åbnes mandag aften kl. 20 med en vifte af optrædener af forskellige danske og internationale improvisationsteatergrupper. Festivalen kører på fra den 21. marts til lørdag den 26. marts. 

Festivalen er Europas største improvisationsteaterfestival og begivenheden tiltrækker et væld af internationalt kendte komikere og teaterkunstnere, men også mange mere eller mindre kendte danske kunstnere og komikere, og så skal CBS’ egen improvisationsteatergruppe, CBS Improv Theatre, minsandten også optræde. Det sker lørdag den 26. marts.  

Udover optrædener, byder festivalen også på en række workshops, hvor deltagere kan få udvidet horisonten i relation til forskellige aspekter af improvisationsteater.

Dagsbilletter til festivalen koster 120 kr. Dog er der et par dage, hvor man skal slippe 145 kr.

Læs mere om Copenhagen International Impro Festival på festivalens hjemmeside eller på Facebook, hvor du også kan finde link til billetter.

Hjemmeside: http://www.cphimprofestival.com/

Facebook: https://www.facebook.com/events/464809090371026/   

Og læs mere om CBS Improv Theatre her: https://www.facebook.com/CBSImprovTheatre/?fref=ts  

Tirsdag den 22. marts kl. 17.30: Intervalløb med CBS Running

Har du planer om at gå til stålet med hensyn til mad og drikke i påsken, så kunne det være en god idé at give kroppen lidt mere at stå imod med.

Det kan du ved at deltage i CBS Runnings intervalsession, hvor løbeinstruktører vil sørge for, at pulsen kommer op hos deltagerne.

Læs mere om CBS Running her: https://www.facebook.com/cbsrunningclub/?fref=ts

Og meld dig ind i Facebook-gruppen ’CBS Running – Trainings’ for mere information om træningssessionerne indhold og mødetid – og sted: https://www.facebook.com/groups/873328236052153/ 

Uge 13, onsdag den 30. marts – CSE Investor Day og CBS Sports 10-års jubilæum

Onsdag den 30. marts står i entreprenørskabets og sportens tegn.  

Kl. 14 starter arrangementet ‘CSE Investor Day & the Final Go Grow pitches’ i Ovnhallen i Porcelænshaven.

Fokus ved arrangementet er mødet mellem entreprenører og mulige investorer: Først skal repræsentanter fra 16 forskellige startups ’pitche’ deres idéer til investorerne (og publikum) og efterfølgende vil investorerne så indtage scenen med præsentationer.

Arrangementet er åbent for alle, du skal bare huske at tilmelde dig. Det koster ikke noget at deltage.

Læs mere om begivenheden her.

Tilmeld dig her

Er du derimod mere i humøret til at fejre, at CBS’ største og mest aktive studenterorganisation, CBS Sport, fylder 10 år, så kan du komme til jubilæumsreception på Solbjerg Plads.

Receptionen, som finder sted på 2. sal ved kantinen, starter kl. 15.30 og byder på blandt andet på taler af CBS Sports stiftende bestyrelsesformand, Jonas Brandt, og rektor Per Holten-Andersen.

Læs mere om fejringen af 10-års jubilæet her https://www.facebook.com/events/168056640233626/

Og læs mere om CBS Sport her https://www.facebook.com/sportatcbs/

Torsdag den 31. marts: Nexus Thursdays

Det formodes, at Café Nexus åbner op for torsdagsfest igen i uge 13 efter påskeferien.

Besøg Café Nexus’ Facebook-side eller hjemmeside for mere information og opdateringer om torsdagsfesterne: https://www.facebook.com/cafeerne/?fref=ts

http://www.cafenexus.dk/