Vær med til at vælge CBS Students næste formand

Skrevet af Nicolai Michelsen - Foto: Jørn Albertus - 24. november 2014 - 11:520 kommentarer
Stemme(nings)billede fra generalforsamlingen i 2011.

CBS Students holder generalforsamling på torsdag den 10. december, og da alle CBS-studerende pr. definition er medlemmer af CBS Students, kan også du være med til at deltage i valget af formand og bestyrelse.

Så er det igen blevet tid til CBS Students’ årlige generalforsamling, hvor du som CBS-studerende kan udnytte din mulighed for aktivt at deltage i valget af formandsskab og bestyrelsesmedlemmer.

Generalforsamlingen finder sted torsdag den 10. december klokken 16.30 i SPs13, Velux Auditoriet, og man kan læse mere samt holde sig opdateret om den på Facebook.

På generalforsamlingen vil det nuværende formandsskab og den siddende bestyrelse lægge ud med en status og afrapportering på, hvordan det er gået CBS Students gennem året 2014 både hvad aktiviteter og økonomi angår.

Budget 2015 vil blive forelagt, og næste års formandskab og de kommende bestyrelsesmedlemmer skal vælges.

Stil forslag... eller stil endda op

Du har som studerende på CBS mulighed for at stille forslag til emner til dagsordenen. De skal være i den siddende bestyrelses hænder senest torsdag den 21. november. Forslag skal sendes til nicolai@cbsstudents.dk.

Du har også mulighed for selv at stille op til enten det politiske formandskab eller bestyrelsen. Hvis du er interesseret i at stille op, bedes du tage kontakt til bestyrelsesformand Nicolai Michelsen for at arrangere et informations møde.

Sidste frist for opstilling til bestyrelse/politisk formandskab er torsdag den 26. november kl. 12.00. Send dit kandidatur inklusiv en halv sides motivation til bestyrelsesformand Nicolai Michelsen på e-mail til nicolai@cbsstudents.dk.

Kandidatlister til både bestyrelse og formandsskab vil blive offentliggjort den 28. november.

For alle – og derfor på engelsk

Alle studerende på CBS har stemmeret på generalforsamlingen, som i øvrigt vil foregå på engelsk.

CBS Students vil være vært for forfriskelser og snacks under mødet og håber at se alle på Nexus til en øl bagefter.

Alle kandidaturer, punkter til agendaen, spørgsmål eller andet sendes til bestyrelsesformand Nicolai Michelsen på nicolai@cbsstudents.dk eller 2048 7469

Vi håber at se så mange af jer som muligt. Vel mødt!

Nicolai Michelsen
bestyrelsesformand for CBS Students