Valgugen 2015 ruller: det sker på CBS

Skrevet af Jonas Rytter - Foto: Jørn Albertus - 17. november 2015 - 12:580 kommentarer
Kommer du i tvivl om noget, kan du altid tage dig en snak med dem, der står i CBS Students' VoteOr-stande rundt omkring på campus.

Traditionen tro har CBS Students planlagt nogle spændende aktiviteter i forbindelse med årets valguge på CBS. På programmet er der alt fra komik til videospil.

Stemmeurnerne til årets valg på CBS åbnede mandag morgen. På valg er samtlige repræsentanter i CBS’ bestyrelse, akademisk råd og i studienævn på nær et enkelt studentermedlem af bestyrelsen. Og CBS Students har igen i år planlagt forskellige gratis aktiviteter, for at få de studerendes øjne op for valget.

I går, mandag klokken 20, blev valgbolden givet om med en Comedy Night i SPs01 på Solbjerg Plads. Her underholdt komikerne Omar Marzouk og Mikkel Rask de hen lige, der kom ’først-til-mølle’. Se event her.https://www.facebook.com/events/475241129347456/

Mortal Kombat X, morgenmad og Coca Cola

I dag, tirsdag, har man mulighed for få en snak med Studenter-kandidaterne over et slag Mortal Kombat X, når CBS Gaming og CBS Students sammen inviterer til ’BEAT YOUR CANDIDATE!’. Det sker i foyeren på Solbjerg Plads fra klokken 12 til klokken 15. Se eventet her.

I morgen, onsdag, kan man score en gang gratis morgenmad i tidsrummet 8.30-10. Her vil kandidaterne nemlig stå og dele croissanter og kaffe ud i foyeren på Solbjerg Plads. Læs mere om eventet her.

Senere på dagen onsdag kommer selveste Coca Cola forbi SPs01 for at fortælle om brandets strategiske marketing og deres kampagne, hvor de fejrer ’happiness’. Oplægget starter klokken 16, og man kan læse mere om det event her

Valg-paneldebat, valgfest og fælles nedtælling

Torsdag er der inviteret til paneldebat om CBS’ fremtid i SPs01. Panelet består af blandt andre rektor Per Holten Andersen, studenterkandidat til CBS’ bestyrelse Kristian Mols og Charlotte Rønhof, VP i Dansk Industri.

Debattens dagsorden vil blive sat af de fremmødte, men med fokus på de varslede besparelser på uddannelsesområdet.

På Facebook kalder CBS Students arrangementet for ’årets mest kontroversielle debat’.  Den starter klokken 18.30 og kommer til at foregå på dansk. Læs mere om paneldebatten her.

Efter den tunge debat kan man sikkert trænge til en øl eller to for at lette sindet. I den forbindelse åbner Café NEXUS i vanlig stil dørene til torsdagsfest, denne gang i en særlig valgudgave, hvor kandidaterne selvfølgelig vil være til stede.

Valgugen bliver på sidste dagen rundet af med en grand countdown fra klokken 12 frem til 'urnerne' lukker klokken 14. Hvor og hvordan, denne countdown kommer til at foregå, er endnu ikke blevet meldt ud.

Husk nu at stemme, ikke?

Igen i år holder CBS OBSERVER øje med valgdeltagelsen (i højre side lige over kalenderen), og den skulle gerne være høj. Så husk at stemme.

Kommer du i tvivl om noget, kan du altid tage dig en snak med dem, der står i CBS Students' VoteOr-stande rundt omkring på campus.