Velkommen til dette efterårs Career Fair

Skrevet af Amalie Galsgaard, CBS Career Centre - 23. september 2015 - 10:180 kommentarer
Så er det igen tid til karrieredag, sæt den 30. september af.

Når Solbjerg Plads 30. september for 18. gang åbner dørene op for Career Fair, er alle CBS-studerende, nye såvel som gamle, inviteret. CBS Career Centre har arrangeret et brag af en dag med 50 internationale og danske virksomheder, som alle står klar til at netværke med dig!

Onsdag d. 30. september forvandles Solbjerg Plads til én stor messe. Fra klokken 10-16 inviterer CBS Career Centre dig til at komme forbi og tale med virksomhedsrepræsentanter fra en række interessante virksomheder.

På dagen vil du få udleveret en brochure, som giver dig et overblik over hvilke profiler, de deltagende virksomheder er på udkig efter. CBS Career Centre kan allerede nu løfte sløret for, at de mange deltagende virksomheder tilsammen har udvist bred interesse for CBS’ uddannelser.

Dit udbytte af messen

Career Fair giver dig en unik mulighed for at skabe relationer til de virksomheder, du måtte finde interessante og i det hele taget udvide dit netværk. Du får chancen for at tale med repræsentanter fra forskellige virksomheder, som alle står klar til at give dig indblik i jobmuligheder, brancher samt arbejdsmiljøer, og på den måde få en fornemmelse af, hvordan arbejdsgangen er i de forskellige virksomheder og brancher.

Din dialog med de forskellige virksomheder, kan skærpe din egen karrieremæssige retning og spore dig yderligere ind på, hvad det er, du vil med din karriere, og hvilke virksomheder du kan forestille dig at arbejde hos i fremtiden. Derfor er din dialog essentiel og kan medføre relationer, som kan styrke netop din karriere og hjælpe dig med at få en fod indenfor i din drømmebranche.

Din forberedelse er vigtig!

Din egen forberedelse påvirker også dit udbytte af messen. Her er det relevant, at du allerede hjemmefra har dannet dig et overblik, over hvilke virksomheder du finder interessante, og formår at give dem et positivt indtryk på messedagen. Karriererådgiver Jannik Talleruphuus fra CBS Career Centre kommer med et godt bud på, hvordan du kan forberede dig:

- CBS Career Fair er en optimal mulighed for at få skabt en relation til de virksomheder, du fremadrettet kunne tænke dig at arbejde hos. Og hvordan får du så skabt den gode relation til de relevante virksomheder på karrieremessen? Det gør du ved at lave din research på forhånd, komme forberedt til virksomhederne, stille relevante spørgsmål, udvise drive og være afklaret omkring dine kompetencer.

Jannik anbefaler de studerende at have en 'elevatortale' klar. På 30 sekunder skal du kunne fortælle, hvem du er, hvad du læser, hvad du gerne vil lave i fremtiden og hvorfor du er interessant for virksomheden. Derfra kan du uddybe sine personlige og erhvervsmæssige kompetencer, så det er en god idé at forberede hjemmefra, hvad man vil udvælge på dette område.

Efter messen er det mindst ligeså vigtigt også at udvise initiativ og ”drive.” Hvis du har formået at få skabt nogle gode relationer på messen og endda modtaget et visitkort eller to, er det vigtigt, at du sender dit CV indenfor 24 timer, da du derved også udviser interesse og engagement overfor den specifikke virksomhed.

Husk at meld dig til!

Ved at tilmelde dig dette efterårs Career Fair får du gratis adgang til virksomhedspræsentationer samt seminarer. Virksomhedspræsentationerne vil give dig et unikt indblik i forskellige virksomheder, som du med fordel kan bruge i din forberedelse. Seminarerne derimod er udviklet for, at du bl.a. kan opnå de helt rigtige værktøjer til at få mest muligt ud af interaktionen med virksomhederne.

Uanset om du er alumne eller studerende, byder CBS Career Centre dig hjertelig velkommen til CBS Career Fair til en dag med mulighed for dialog med spændende virksomheder, virksomhedspræsentationer og seminarer!

CBS Career Fair finder sted på Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg, onsdag d. 30. september fra 10:00-16:00

Vi glæder os til at se dig!