Videndel og netværk med erhvervsledere på IBM BusinessConnect

Skrevet af Henriette Dragø, Dragø Kommunikation - 29. september 2014 - 16:090 kommentarer
Billedet er fra sidste års IBM Business Connect, du kan se en lille video fra dengang ved at klikke på pilen.

Forstår du koblingen mellem forretning og teknologi, så forstår du fremtiden. Derfor ønsker IBM Danmark at give dig som studerende adgang til BusinessConnect i Bella Centeret 8. oktober – en stor event for kunder og meningsdannere. Skynd dig at melde dig til - først til mølle!

IBM ønsker at åbne dørene for studerende, som interesserer sig for, hvordan man kan anvende teknologi til at innovere og skabe værdi og vækst i virksomheder.

På IBM’s store årlige event, IBM  BusinessConnect i Bella Center 8. oktober, er der oprettet en række sessioner udelukkende for studerende, der bliver præsenteret for cases, der viser hvordan teknologi driver innovation og skaber værdi og vækst i virksomheder.

Der er højst plads til 100 studerende, så tilmeld dig hurtigt! 

Koncert med Quadron

BusinessConnect byder også på networking med progressive erhvervsledere, inspirationstaler og koncert med Quadron.

Udover sessionerne for studerende, får du mulighed for at netværke med de øvrige ca. 1.700 deltagere.

Der er fælles inspirationstaler om morgenen med bl.a. IBM’s adm. direktør Lars Mikkelgaard-Jensen og Redbull’s Formel 1 Team, samt afslutningskoncert med Quadron.

Ny viden om teknologiske trends

IBM afholder BusinessConnect for 10. gang i år for sine kunder og partnere. Programmet er et overflødighedshorn af spændende og ny viden om teknologiske trends og digitale løsninger målrettet beslutningstagere inden for HR og ledelse, salg og markedsføring, økonomi og strategi, den offentlige sektor med flere.

Kunder fortæller om deres løsninger, og hvad de betyder for dem i hverdagen og på bundlinjen. Erhvervsledere er fløjet ind fra det store udland til at fortælle om nyeste tendenser, ligesom en lang række danske eksperter vil give inspirerende oplæg.

Denne dag kan være første skridt mod din fremtidige karriere. IBM står til din rådighed med hjælp og sparring hele dagen, og udbuddet af store danske virksomheder og progressive beslutningstagere er massivt. Så sug viden til dig og udnyt netværksmulighederne maksimalt.

Specielle sessioner for dig som studerende

På de sessioner som er tilrettelagt for studerende, får du indsigt i emner som Big Data & Analytics, Social Business og Security.

Store danske virksomheder fortæller om, hvad disse teknologier betyder for dem, og hvordan de anvender dem til at skabe øget vækst, forbedre samarbejdet på tværs af lokationer og lande, øge sikkerheden – og i det hele taget styrke forretningen og konkurrencedygtigheden.

Tilmeld dig nu!

Tilmeld dig nu og oplev en ultraspændende dag sammen med nogle af landets dygtigste eksperter og mest innovative virksomheder.

Tilmeldingen foregår efter først-til-mølle-princippet på dette link: http://www-01.ibm.com/software/dk/businessconnect/public_spor.html

Du tilmelder dig ved at trykke på den blå knap ”Tilmeld dig” i højre kolonne, vælge deltagertype ”Kunde/repræsentant” og under ”Stilling” udfylder du feltet som studerende.

På vores agendaside kan du desuden filtrere efter "Studerende" i venstre kolonne, og gemme sessionerne for dagen i din egen personlige agenda. Du modtager ca. 3. oktober en mail, hvor vi beder dig om at bekræfte din deltagelse. Hvis du i mellemtiden er blevet forhindret i at deltage, så husk at melde dig fra. Det betyder nemlig, at din plads kan gå til en anden studerende.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til dagens program, er du velkommen til at kontakte Mikala Hansen på 2880 4174 eller mikala@dk.ibm.com