Video: CBS nu også med motorcykelklub

Skrevet af Jørn AlbertusThomas Flensted-Jensen, videoproduktion • Robert Karl Bernhardt, videoproduktion - Foto: Thomas Flensted-Jensen - 17. juni 2015 - 11:060 kommentarer
MCBS på tur. Alle motorcykelinteresserede CBS'er inviteres til at tage et kig forbi klubbens Facebookside.

Lige meget om du kører Harley-Davidson, Yamaha, Honda eller BMW er du velkommen i MCBS, der også gerne vil have, at du kommer med initiativer som forslag til ture og andre aktiviteter. OBS: Videoen kan desværre ikke vises pga. manglende musikophavsrettigheder.

MCBS vil skabe netværk imellem CBS’ bikers. Klubben er for studerende, men også andre kan deltage. Ikke mindst er kvindelige motorcyklister velkomne.

Det er hensigt med CBS’ motorcykelklub, at den skal være et sted, hvor man har det sjovt og deler viden og erfaringer om og gennem at køre på motorcykel.

Events såsom motorcyketure, banekørsel og vedligeholdelsesdage bliver organiseret på MCBS' Facebookside. MCBS opfordrer medlemmerne til at tage initiativ til og bidrage med gode ideer om arrangementer.

MCBS er for øjeblikket i gang med at arrangere en banekørsel, der måske bliver på Sturup Raceway i Sverige.

Medlemmer af klubben og gruppen har også muligheder for at få rabat på motorcykeldele og -tilbehør samt forsikringer.

Mød klubbens stifter, norske Carl Peter Michelet, der til dagligt læser Management of Innovation and Business development (MIB). I videoen fortæller han om klubben og giver den gas.