Vin For begyndere

Skrevet af Philip Rugh Høy Hansen, CBS Wine - Foto: © Alfonsodetomas | Dreamstime.com - Wine Tasting Photo - 20. oktober 2014 - 20:090 kommentarer
Du kan smage på otte forskellige vine ved Grundskolen i vin smagning.

Tirsdag den 4. november holder CBS Wine Grundskole i vin hos Kjær & Sommerfeldt. Det bliver en fantastisk mulighed for at smage kvalitetsvin fra hele verden og for at lære lidt om vin. CBS Wine har været hele byen igennem for at finde det bedste tilbud på en perfekt smagning for nybegyndere. Billetsalget starter onsdag den 22. oktober kl 12.00.

CBS Wine står klar med en smagning for dem, der måske ikke ved så meget om vin – men gerne vil lære. Vi kalder den Grundskolen. Den bliver afholdt i Københavns ældste vinhandel, Kjær & Sommerfeldt, og bliver en glimrende mulighed for folk, der ikke før har deltager i CBS Wines vinsmagninger.

Eventansvarlig Keota Fischer Christensen siger:

- Med Grundskolen vil vi gerne møde en masse nye studerende i CBS Wine. Det bliver en smagning, der tager udgangspunkt i, at man absolut intet ved om vin, så alle kan følge med.

Om planlægningsarbejdet fortæller hun:

- Vi har længe vidst, at vi gerne ville holde en smagning for nybegyndere. Vi har arbejdet hårdt på at finde det helt rigtige sted at holde den, og det føler vi virkelig, at vi har fundet. Deltagerne kan se frem til en kanon smagning!

Otte forskellige vine - spørgsmål er velkomne

Ved smagningen bliver der mulighed for at smage vine fra hele verden. Der bliver smagt otte vidt forskellige vine – både mousserende, hvide og røde – af forskellig nationalitet, drue, årgang og stilart. Smagningen bliver afholdt af én af Kjær & Sommerfeldts butiksmedarbejdere, der til daglig arbejder med den vin, der skal smages.

Der bliver dermed rig mulighed for at stille spørgsmål og søge vejledning.

Prisen for smagningen bliver 149 kr. per person. Kjær & Sommerfeldt kvitterer i øvrigt med særdeles fordelagtige priser til deltagerne efter smagningen. Smagningen starter kl 16.30 og kommer til at vare omkring 2 timer.

For info om fremtidige smagninger, følg CBS Wine på Facebook. Husk at trykke ”få notifikationer”.