Vind 10.000 kr. og fyr dem af på dit studiemiljø

Skrevet af Jannick Friis Christensen - Foto: Academic Books - 9. april 2014 - 11:570 kommentarer

Hvis du har ideen, har Academic Books pengene. Nu kan du med ’Det Gode Projekt’ vinde 10.000 kroner til et projekt, der kommer dig og dine medstuderende til gode enten fagligt eller socialt.

Gør drøm til virkelighed med ’Det Gode Projekt’
Som studerende har du sikkert allerede stiftet bekendtskab med Academic Books, der som Danmarks største akademiske boghandel er svær at komme uden om, når der skal købes bøger og kompendier til pensum.

Det er der nu heller ingen grund til, for Academic Books er nemlig nonprofit, hvilket vil sige, at et eventuelt overskud kommer kunderne, altså landets studerende til gode.

Det sker blandt andet gennem økonomisk støtte til studenterdrevne projekter. Et årligt tilbagevendende af slagsen er ’Det Gode Projekt’, hvor Academic Books uddeler 10.000 kroner til et fedt fagligt eller socialt initiativ for studerende.

Så drømmer du om et bedre studiemiljø, kan drømmen med ’Det Gode Projekt’ hurtigt blive til virkelighed.

Sidste års vinder holdte sci-fi fest
For at komme i betragtning til den klækkelige sum af penge, skal du senest den 11. maj pitche din projektidé til Academic Books, der den 20. maj udvælger tre finalister blandt ansøgerne.

Studerende landet over har så frem til den 1. juni til at stemme på det projekt, de mener, fortjener et gyldent håndtryk på 10.000 kroner fra Academic Books.

Sidste år blev det IKK (Institut for Kunst- og Kulturvidenskab) Festival ved KU, der løb med pengene til en todages sci-fi fest.

Du kan læse mere om ’Det Gode Projekt- og ikke mindst om, hvordan du kan vinde de 10.000 kroner, på Academic Books’s hjemmeside.