Vind festivalbilletter og middag med Christian Stadil

Skrevet af Mathias Claessen Davidsen - Foto: Thornico - 13. maj 2015 - 13:361 kommentar
Det grønne tæppe af mos på Thornico bygningen i Rotterdam er en del af den bæredygtige forretningsstrategi.

Konglomeratet Thornico, der er ejet af Thor og Christian Stadil (sidstnævnte adjungeret CBS-professor i kreativt lederskab og karmaentreprenør), udlodder to festivalbilletter til Rotterdam Rooftop Days Festival.

Lyder en tagterrassefestival i Rotterdam med musik, drinks, fester, kulturelle begivenheder, sport og andre spændende events som et godt afbræk fra eksamenslæsningen, bør du slå et smut forbi CBS’ Facebookside.

Her kan alle CBS-studerende nemlig vinde to billetter til Rotterdam Rooftop Days, der løber af stablen fra torsdag den 11. til lørdag den 13. juni.

Rooftop Days er en festival, der, som navnet antyder, foregår på tagterrasser rundt omkring i den hollandske storby.

Og hvis partout billetter til festlige og kulturelle begivenheder fra et noget anderledes perspektiv ikke var nok, kommer I også til middag med Christian Stadil og Thornico’s CEOs.

Thornico er et konglomerat, der har firmaer inden for alt fra fødevarer til finansiering, hvor sportsmærket Hummel nok er det, flest danskere kan nikke genkendende til.

Company Karma og anden bæredygtighed

Christian Stadil er specielt kendt for sin ledelsesfilosofi Company Karma, som selvfølgelig også er implementeret i Thornico. Som et led i denne filosofi arbejder Thornico ud fra en 4-dobbelt win-win-win-win devise.

Det betyder, at der søges at skabes værdi for virksomhedens primære stakeholders: Ansatte, partnere, kunder og så ikke mindst for omgivelserne – med et stort ord verden, som Christian Stadil siger – for sager, de tror på og synes er vigtige.

Bæredygtighed er et nøgleord for Christian Stadil, og netop interesse for bæredygtige initiativer er også din vej til Rotterdam. For at vinde skal du nemlig give et eksempel på et godt, bæredygtigt tiltag fra et firma.

- Vi håber, at folk kommer med inspirerende og relevante cases på projekter eller virksomheder, som har skabt værdi med udgangspunkt i en bæredygtig ide, fortæller Christian Stadil og fortsætter:

- Derudover kigger vi også på, om vi kan spore en passion og interesse omkring emnet. Der er allerede kommet mange gode bud, så det er rigtigt spændende.

kom til middag med Thornicos ledelse

Det er som sagt ikke kun festivalbilletter, vinderen får. Når festivalen er sparket godt i gang om torsdagen, inviterer Christian Stadil og resten af ledelsen for Thornico nemlig på middag.

- Til middagen er der rig mulighed for at spørge uddybende ind til både bæredygtighedsfilosofien i Thornico, men også andre ting, man kunne have på sinde, siger den adjungerede professor og påpeger:

- Det er en rigtig god mulighed for at møde nogle personer, man ellers ikke ville krydse vej med. Derudover er konkurrencen en oplagt chance for at komme væk fra skolebænken og opleve, hvordan kreativ og bæredygtig ledelse implementeres i praksis i en stor virksomhed som Thornico.

Et af de mest synlige bæredygtige elementer i Thornico’s forretningsstil er selve Thornico-bygningen i Rotterdam.

Bygningen, der er hovedbygningen under Rooftop Days Festival, er nemlig bogstavlig talt dækket af planter på facaden, har et tæppe af mos og bistader på taget og bruger kun energibesparende LED-lys.

CBS’ere er en ”kæmpe fornøjelse”

Selv glæder Christian Stadil sig til at møde vinderne i Rotterdam.

- Som jeg har oplevet det de gange, jeg har været åbningstaler på CBS, samt nu i mit virke som adjungeret professor på CBS, så er det en kæmpe fornøjelse at få spørgsmål fra, tale med og sparre med de studerende på CBS, siger han og tilføjer:

- Ud over det, så kunne det jo være fremtidige medarbejdere i Thornico, der kommer med på turen.

Konkurrencen slutter den 19. maj ved midnat.

Kommentarer

Thor og Christian Stadil er simpelthen så seje! Jeg håber inderligt på at vinde en billet og vil i så fald gerne skrive om min oplevelse på CBS Observer.

KH

Maria

Hvad synes du?