Vind iPad i CBS Biblioteks brugerundersøgelse

0 Comments

Vind iPad i CBS Biblioteks brugerundersøgelse

Er du studerende, forsker eller ansat ved Copenhagen Business School (CBS)? Så har du nu en særlig mulighed for at deltage i CBS Biblioteks brugerundersøgelse og vinde en lækker iPad. Undersøgelsen vil hjælpe biblioteket med at finde ud af, hvordan de kan forbedre deres ydelser og tilbud til dig som bruger.

CBS Bibliotek vil gerne høre dine tanker, meninger og ønsker omkring dine oplevelser på biblioteket. Det kan være alt fra studiefaciliteter, informationsressourcer, personale og online-tjenester. Er der noget, der fungerer rigtig godt? Er der noget, der kunne gøres bedre? Hvordan kunne bibliotekets ressourcer og tjenester forbedres for at imødekomme dine behov og ønsker bedst muligt?
For at sætte fokus på undersøgelsen og skabe incitament til deltagelse, vil en heldig vinder vinde en iPad.

Sådan deltager du i undersøgelsen
Det er nemt at deltage i CBS Biblioteks brugerundersøgelse. Du kan besvare spørgeskemaet online via et link, der deles på bibliotekets hjemmeside og Facebookside. Spørgeskemaet tager cirka 10-15 minutter at besvare, så det er ikke noget, der tager alt for lang tid ud af din ofte travle hverdag som studerende eller forsker.
For at deltage i lodtrækningen om iPad’en skal du indtaste din e-mailadresse i den dertil indrettede rubrik i spørgeskemaet. Alle svar vil blive behandlet fortroligt, og vinderen vil blive kontaktet direkte via e-mail.

Hvorfor er din deltagelse vigtig?
Din deltagelse i brugerundersøgelsen er vigtig, da det giver biblioteket indsigt i, hvordan de kan udvikle og forbedre deres service. Jo flere der deltager og giver deres mening til kende, desto bedre og mere repræsentative resultater får biblioteket. Din mening kan være med til at sikre, at netop dine ønsker og behov bliver prioriteret på biblioteket.

Samtidig med at du hjælper udviklingen af CBS Bibliotek, har du altså også muligheden for at vinde en iPad. Grib chancen og deltag i undersøgelsen nu!

Lykke til og husk – dit input kan være med til at forme CBS Biblioteks fremtid!

Vind iPad i CBS Biblioteks brugerundersøgelse

Copenhagen Business School (CBS) biblioteket giver nu dig muligheden for at vinde en iPad ved at deltage i deres brugerundersøgelse. Formålet med undersøgelsen er at få en bedre forståelse af, hvordan studerende og ansatte på CBS benytter bibliotekets ressourcer og faciliteter, samt hvor tilfredse de er med bibliotekets services og medarbejdere.

Undersøgelsen tager kun cirka 10 minutter at gennemføre, og din feedback vil være yderst værdifuld for bibliotekets fremtidige udvikling og optimering af ydelserne.

For at deltage i undersøgelsen skal du blot følge linket til spørgeskemaet, som findes på CBS Biblioteks hjemmeside. Deltagelsen er selvfølgelig anonym, og alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt.

Som tak for din deltagelse vil du have mulighed for at deltage i lodtrækningen om en iPad. Når du har fuldført undersøgelsen, vil du blive bedt om at indtaste din e-mailadresse for at tilmelde dig konkurrencen. Vinderen vil blive udtrukket blandt alle deltagerne og vil blive kontaktet direkte via e-mail.

Undersøgelsen løber indtil 30. april, så det er vigtigt, at du skynder dig at give din mening til kende og få chancen for at vinde en iPad.

Din feedback kan gøre en forskel for CBS Biblioteket og være med til at forbedre de tjenester og ressourcer, der tilbydes på campus samt online. Så tøv ikke med at deltage i brugerundersøgelsen og hjælp biblioteket med at blive endnu bedre.

Held og lykke, og tak fordi du vælger at bidrage til CBS Bibliotekets udvikling!